Postet på

Hvordan få 2 500 Liker på Facebook

Drømmer du om tusenvis av Liker på et Facebook-innlegg? Da bør du ikke legge ut et bilde av et ikke så perfekt produkt midt på dagen. Spesielt ikke i en gruppe hvor mange av medlemmene jobber eller studerer og ikke kan sette Liker eller kommentere på innlegg mens de smugsjekker Facebook i lunsjpausen. Kanskje var det derfor dette bildet bare fikk 61 Liker, hvorav minst to var fra mine egne Facebook-venner.

Facebook_Strikkesida1stPost_Web
Eller kanskje er det akkurat det du bør gjøre. Kanskje var det derfor folk likte den neste versjonen så mye bedre? De hadde allerede sett dette første bildet, syntes litt synd på meg og når de forsto at det bare var en prototype og hadde anledning til å reagere, så ville alle klappe i hendene og muntre meg opp? Jeg vet ikke. Og det får jeg aldri vite. Men jeg vet at det er langt flere folk som har tid til å engasjere seg når de blar gjennom Facebook-sidene sine en fredag kveld midt i beste Gullrute-tid, enn det er en tirsdag formiddag. Så da jeg la ut dette bildet i samme Facebook-gruppe fire dager senere, fikk jeg en helt annen respons.

Facebook_Strikkesida2ndPost_Web

Pip! Pip! Pip! Pip! Pip! Pip! Pip! Pip! Pip! Det tikket inn kommentarer og Liker til langt på natt. De siste var sikkert fra noen med «omgangssyke» som ikke klarte å legge fra seg strikketøyet når det var fridag dagen etter. Jeg er glad Facebook teller for deg, for det ble 2 500 Liker på denne posten! 146 kommentarer og mange som nærmest fikk et anfall av «må ha» og til og med ville betale for oppskriften selv om de vet at #Strikkesida skal være fri for kjøp og salg.

Jeg drømte kanskje ikke om en respons som denne, men likte jeg det? Nei, egentlig ikke. Jeg ELSKET det. Jeg var dronning i noen timer. Jeg hadde laget noe som «alle» likte og snakket om. Innlegget mitt ble dyttet opp og var en stund nummer 1 på den mest populære strikkegruppen i Norge. Den har 100 000 medlemmer. Jeg fikk bekreftet at jeg hadde laget noe unikt og at jeg var på rett spor. I løpet av et par dager var ikke Knitting Windows bare i hodet mitt og en visjon for «når jeg en gang får tid». Knitting Windows ble født og fylt med litt innhold. Den norske oppskriften for Tovet påskeharekurv var førstemann ut, fulgt av engelsk versjon et par dager senere (Felted Bunny Basket).
Dette er starten på Knitting Windows. Det aller første vinduet blir oppskriftsvinduet («Patterns»). Det vil komme flere oppskrifter, men det kommer også flere vinduer. Jeg må bare finne ut hvilket vindu vi skal åpne neste gang. Elle melle deg fortelle …

Knitting Is My HAPPY PLACE

Facebookpinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *